Buldozere Forestiere de Vanzare


Buldozere forestiere: sunt folosite pentru crearea de drumuri, nivelarea grosiera a terenurilor, strangerea in gramezi a cioatelor, eliberarea teren forestier, scoaterea cioatelor si pentru tractarile de utilaje forestiere.

Buldozerele Forestiere au carososerie special adaptata pentru lucrari forestiere cu bare de protectie, grilaje si troliu. Au un motor puternic si eficient in consumul de combustibil si un sasiu foarte performant. 

Buldozerele forestiere utilizeaza sisteme de transmisie hidrostatica. Aceasta le permite sa se puna in miscare cu ambele senile actionate si fara viteze de schimbare. Aceste utilaje pot fi manevrabile in spatii mici si chiar sa se roteasca pe loc.  Buldozerele forestiere sunt construite cu puterea si controlul necesar pentru a asigura o performanta optima.

Motivele pentru un rezultat excelent in ceea ce priveste aceste echipamente este sistemul modular de transmisie, o gama variata de lame, troliu si scarificator.  Cu greutati operationale de la 7 pana la 15 tone buldozerele forestiere combina un mediu confortabil pentru operator cu ultimele tehnologii in materie de buldozere, asigurand performante excelente. Buldozere Forestiere pot fi echipate cu troliu, scarificator, lame speciale.

vezi-lista-utilaje-forestiere