Harvestere Combine Forestiere


Harvestere Combine Forestiere: sunt utilajele forestiere pentru recoltat busteni sunt folosite pentru taierea, retazarea, decojirea, inlaturarea crengilor bustenilor. Aceste utilaje forestiere sunt construite pentru munca in conditii grele si care sa va usureze munca si sa va ofere un plus de siguranta. Caroseria si cabina sunt special proiectate pentru a rezista loviturilor bustenilor si accidentelor care se pot intampla in padure. Motoarele sunt puternice. Transmisia si cutia de viteze sunt de asemenea gandite pentru fiabilitate, rezistenta la efort intensiv si lucru in padure. Este importanta si garda mare la sol si noua dimensiune a cauciucurilor. Agilitatea viteza de lucru si viteza de procesare a bustenilor sunt factori determinanti in randamentul harvesterelor. Cabina rotativa cu autonivelare asigura ergonomie si siguranta, cabina operatorului indeplinind standardele ROPS, FOPS si OPS.

Cateva caracteristici de baza ale utialejelor de recoltat busteni:

  • Rezistenta ridicata care asigura fiabilitate in conditiile cele mai grele de lucru
  • Concepute pentru a face fata celor mai dificile operatii de retezare
  • Agilitate in deplasarea pe teren accidentat datorita puterii mari de tractiune si a garzii la sol sufi ciente
  • Tractiune integrala atat cu 4 si 6 roti
  • Rotile echipate cu landuri sau senile
  • Capete de procesare compacte usor de manevrat pentru taiere, retezare si decojire
  • Motoare cu emisie redusa de noxe, cu putere 150 – 320CP
  • Adaptare pentru toate dimensiunile de busteni

Harvesterele combinele forestiere pot sa fie echipate cu troliul de tractiune care permite ca aceste utilaje sa functioneze si pe teren inclinat sau dificil. Troliul cu actionare hidraulica este echipat cu cablu din otel cu lungime de aprox 200-300m.

Cand dorim sa achizitionam un utilaj pentru recoltat busteni, avem nevoie de mai multe informatii, date tehnice reale, cum ar fi cantitatea de benzina necesara utilajului pentru a se deplasa pe o distanta de 100 kilometri sau costurile anuale de service. Este important ca investitia sa fie una profitabila!

Daca operatorul prelucreaza in medie 50 de copaci intr-o ora achizitionarea de utilaje de recoltat busteni performante cu sisteme de monitorizare va ajuta sa economisiti intre 30 si 60 de minute lucratoare pe zi, timp in care se mai pot prelucra intre 50 si 100 de copaci. Aceasta reprezinta o crestere evidenta a productivitatii, pentru afacerea dumneavoastra. Este important sa dotam utilajele de recoltat busteni cu capede de procesare performante, rezistente si cu un cost total de operare scazut.

vezi-lista-utilaje-forestiere