Tractoare Forestiere de Vanzare


Tractoare Forestiere sunt folosite pentru manevrarea bustenilor in padure. Sunt tractoare special construite pentru munca in conditii grele si sunt concepute special pentru a va usura munca si a va oferii un plus de siguranta.

Tractoare Forestiere – caracteristici de baza:

  • Concepute pentru a face fata celor mai dificile operatii de retezare;
  • Rezistenta ridicata care asigura fiabilitate in conditiile cele mai grele de lucru
  • Protectie pentru cabina, sasiu, rezervoare
  • Echipare cu troliu, graifer, macara
  • Agilitate în deplasarea pe teren accidentat datorită puterii mari de tracţiune şi a gărzii la sol ridicare
  • Tractiune integrala
  • Motoarecu putere  140 – 320CP

Tractoare Forestiere – Caroseria:

Cabina de la aceste tractoare forestiere sunt special proiectate pentru a rezista loviturilor bustenilor si accidentelor care se pot intampla in padure.
Transmisia si cutia de viteze sunt de asemenea gandite pentru fiabilitate, rezistenta la efort intensiv si lucru in padure. Cabina tractoarelor forestiere confera operatorului un spatiu de lucru confortabil. Zona de lucru este definita prin ergonomie si siguranta, cabina operatorului îndeplinind standardele ROPS, FOPS si OPS. Aceasta asigura o productivitate ridicata datorita gradului de confort, rotatiei scaunului operatorului, dispunerii ergonomice a comenzilor.

Tractoare Forestiere – Motorul:

Cu  o putere cuprinsa intre 140 si 320 CP asigura ca oricare dintre tractoarele forestiere sa ofere o performanta  ridicata cu un necesar minim de întretinere.

 Tractoare Forestiere – Axele sunt special gandite pentru lucrul in padure si sunt echipate cu planetare interioare si frane autoreglabile cu discuri imersate în ulei. Functia de blocare a diferentialului confera o mai buna deplasare pe teren accidentat si o forta mai mare de tractiune.

Tractoare Forestiere – Clasificare in functie de dotari:

vezi-lista-utilaje-forestiere